Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanlığı

Bir organizasyonu kalite bakımından idare ve kontrol için gerekli yönetim sistemidir.
İzmir de KOBİ'ler için Kalite Yönetimi - ISO 9001
Şirketinizin büyüklüğü ne olursa olsun, size özel bir ISO 9001 Kalite Yönetimi çözümümüz olacaktır. Yönetim sisteminizden nasıl daha iyi faydalanabileceğinizi keşfedin.
İzmir de Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmeler (KOBİ'ler) için ISO 9001
ISO 9001 büyük ya da küçük tüm işletmeler için doğru seçim olup, herkese eşit yarar sağlar. Para tasarrufu yapmak, karınızı arttırmak, daha fazla iş yapmak ve daha çok müşteriyi memnun etmek için kuruluşunuzda kaliteyi yönetin.
CE Belgelendirmesiyle Uluslararası Pazarlara Erişin CE belgesi almak için ürünlerinizin uyumlu olması gereken Avrupa Yönetmeliklerinden birinin ya da birkaçının kapsamına giren ürünler üretiyor veya ithal ediyorsanız, bu yönetmeliklerin temel gerekliliklerini karşılamak için profesyonel rehberliğe ihtiyacınız olacaktır.
Uzmanlarımız CE belgelendirme gerekliliklerini yerine getirmenize ve Avrupa pazarına hızlı ve kolay erişmenize yardımcı olabilir.
Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi(TSE Markası) Ürün Belgelendirme hizmetlerinden
faydalanmak isteyen kuruluşlara, başvuru şartları ve dokümanları hakkında açıklayıcı bilgi vererek, belge yeterliliğine sahip olmaları için danışmanlık hizmeti verilmektedir.
İzmir de kurulan firmamız,CE Belgelendirme sistemleri (TSE, ISO) ve Yatırım Teşvik Belgesi alanında danışmanlık hizmetleri vermektedir.












Lütfen Bekleyin
0(555) 400 93 80