nil group proje danismanlik kimdir verdigi hizmetler nelerdir

Firmamız, KOSGEB Danışmanlık Hizmetleri, KOSGEB Kobi-gel Projeleri, KOSGEB Ar-ge/Ür-ge projeleri, KOSGEB Yurtdışı Pazar Destekleri, Yatırım Teşvik Belgesi, Marka Tescil Danışmanlığı, Web ve E-ticaret yazılımları, İş-geliştirme Uzmanlığı, Kurumsal Eğitimler ve Belgelendirme Hizmetleri başlıklarında Uzman/Akredite KOBİ DANIŞMANLARI ile hizmet vermektedir.

KOSGEB destekleri yeni kurulacak işletmelere verilen destekler  (girişimciler) ve kurulu işletmelere verilen destekler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Dolayısıyla kurulu işletmeler ve yeni kurulacak işletmelerbu statüye göre destek almaya hak kazanırlar.

1-     KOSGEB yeni kurulan işletmelere GELENEKSEL GİRİŞİMCİ statüsünde 65.000 TL, İLERİ GİRİŞİMCİ statüsünde 375.000 TL'ye kadar hibe destek vermektedir. Yeni kurulacak tüm işletmeler ve franchise bayiler bu destekten faydalanma hakkına sahiptir. Önemli Kritik: İşletmeler vergi kaydını başlatmadan önce firmamızla iletişime geçerek tüm süreç için eğitim ve danışmanlık hizmetinden faydalanabilirler.

2-     Daha öncesinde kurulmuş olan işletmeler ise KOSGEB’in farklı destek programlarından faydalanabilirler. Faydalanabileceği destekler özellikle imalat sektörleri için oldukça avantajlı şekilde çalışılmaktadır. İmalatçılar marka tescil belgesine sahip oldukları takdirde 300.000 TL’ye kadar hibe içeren YURTDIŞI PAZAR faydalanabilirler. Destek kapsamında olan ve çok fazla başvuru yapılan programdır.

3-     Firmaların en çok başvuru yaptığı bir diğer program ise NİTELİKLİ ELEMAN DESTEĞİ: 50.000TL. ‘dir. (Burada dikkat edilmesi gereken detay personel istihdamı yapılmadan destek programını açmamız gerekmektedir. Sonrasında istihdam gerçekleşirse destek alınabilir.

4-     Yatırım Teşvik Belgesi: Firmanıza yapacağınız yatırım tutarı en az 1.000.000 TL ise, faaliyet alanınız, ürettiğiniz ürün, firmanızın faaliyet adresi dikkate alınarak yapılacak başvuruda KDV Muafiyetleri, Vergi ve Sgk Pirim indirimleri alarak daha karlı hale gelebilirsiniz.

Kosgeb ile Kazanmak ve Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın !



Lütfen Bekleyin
0(555) 400 93 80